Afa alga – ustedite u listopadu 2022.

👉SZO – Svjetska zdravstvena organizacija alge je preporučila kao svakodnevni dodatak hrani jer nadoknađuju ono što današnjem načinu prehrane nedostaje i tako doprinosi dobrom zdravlju. Klamatske alge iz Gornjeg Klamatskog jezera su prirodne i izuzetno bogate nutrijentima. Njihovo blagotvorno djelovanje su poznavali još stari narodi, Maye i Asteci. Zadnjih godina sve više ljudi prepoznaje i osjeća izvanredno djelovanje algi te ih uvodi u svoju svakodnevnu prehranu.


👉VAŽNA NAPOMENA:
AquaSource AFA alge imaju riješenje Ministarstva zdravstva od 30.07.2007. Klasa UP/I 541-02/07-01/470
U SAD-u je uzimanje 5 grama AFA alge na dan, patentirano kao lijek protiv Multipleskleroze, Dijabetesa (šećerna bolest), Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti, za ublažavanje posljedica srčanog udara, moždanog udara i ciroze jetre. Broj patenta u SAD-u je 6814961.

👉ZA POTROSACE:
Narudzbu kao i dodatne informacije, i skriptu u pdf. formatu mozete izvrsit putem maila. afaalge.hr@gmail.com ili
morana.zg@gmail.com i putem SMS: 098/9770 275


Dostava je moguca samo unutar RH. Uplata se izvrsava prilikom narudzbe. Postarina iznosi 18 kn za iznose do 1100 kn, iznad 1100 kn je besplatna.

✅️ Djelovanje AFA algi na zdravlje:

– jačaju imunološki sustav;
– poboljšavaju zdravlje kardiovaskularnog sustava;
– pomlađuju i detoksiciraju organizam;
– štite od radijacije i slobodnih radikala;
– posjeduju antikancerogena svojstva;
– poboljšavaju probavu;
– reguliraju tjelesnu težinu;
– smanjuju razinu kolesterola u krvi;
– poboljšavaju san;
– sprječavaju osteoporozu;
– poboljšavaju pamćenje i koncentraciju;
– smanjuju kiselost organizma;
– pomažu kod kroničnog umora, stresa i depresije;
– poboljšavaju izgled kože.

Mnogi smatraju modro – zelene alge iz Gornjeg Klamatskog jezera najuravnoteženijom prirodnom hranom.

Alge su temelj hranidbenog lanca. Stoga tijelo lako prepoznaje hranjive sastojke u algama kao hranu, a one se brzo apsorbiraju. Sadrži mnogo hranjivih tvari što znači da se gotovo sve što se u algama nalazi pretvara u tijelu u energiju.

Ako gledamo svaki gram, alge su izuzetno bogat i čist izvor ključnih hranjivih tvari jer sadrže preko 60% bjelančevina. Imaju visok udio beta karotena (provitamin A), vrijednog antioksidanta i vitamina B12, pa su izvrsna hrana za vegetarijance i ne- vegetarijance. Potpuno su probavljive i lako se asimiliraju, a što je najvažnije, dolaze iz prirode i nisu sintetične.

✅️ O AquaSource Koenzim Q10

Posebno važan za ljude sa srčanim problemima, za sportaše, a preporuča se i za vrijeme virusnih oboljenja, kod oboljenja desni, kod kardiovaskularnih i živčanih poremećaja, diabetes mellitusa, nesanice, smanjene potencije, iscrpljujućeg rada i stresa.

🟠RAK
Koencim Q-10 se također proučava u liječenju raka, osobito raka dojki od kojeg su zabilježeni neki zapanjujuće uspješni rezultati … dokumentirano da i pacijenti oboljeli od raka često imaju manjak koencima Q-10.

Info za potrosace:
Budući je koencim Q-10 topiv u masnoći, ključno je uzimati koencim Q-10 s nešto masnoće za apsorpciju.

👇👇👇

‼️ U listopadu za tri kupljena proizvoda koenzim Q10 i/ili afa alga 120 kaps dobivate 20% popusta.

Kienzim Q10, MPC. 30 caps 355 kn
Usteda 213 kn

Afa 120 kaps, MPC 489 kn
Usteda: 293 kn

ID: BER63348
Neovisni distributer, tvrtke AquaSource, predstavnistva u Hrvatskoj

MPC. Afa alga, 120 kaps: 489 kn
MPC. Koenzim Q10, 30 kaps: 355 kn
MPC. Masne kiseline, 50 ml: 185 kn

Eliksir za mozak, Zelena krv planete, Super hrana 21 stoljeća, Fanny , Antidepresiv, Hrana iz vode u doba Vodenjaka, Izvor Svjetlosti i Energije  … čuvar iskonske informacije i inteligencije … 

Koenzim Q10

Posebno važan za ljude sa srčanim problemima, za sportaše, a preporuča se i za vrijeme virusnih oboljenja, kod oboljenja desni, kod kardiovaskularnih i živčanih poremećaja, diabetes mellitusa, nesanice, smanjene potencije, iscrpljujućeg rada i stresa.

MPC. 30 kaps. 355 kn.
Info i narudzbe: morana.zg@gmail.com

Za što je još dobar koencim Q-10?

Studije pokazuju da je uspješan i u liječenju drugih kardiovaskularnih oboljenja: visokog krvnog tlaka, aritmije (nepravilni otkucaji srca), angine pektoris (stenokardija ili bol u prsima) i mitralne greške. Zbog svojih snažnih antioksidantskih svojstava, koencim Q-10 testiran je i na pacijentima koji boluju od degenerativnih neuroloških oboljenja, Parkinsonove bolesti, Huntingtoneove bolesti, ALS-a (antiotrofična lateralna skleroza) i multiple skleroze. Postoji nada da koencim Q-10 može usporiti razvoj tih oboljenja.

🟠RAK
Koencim Q-10 se također proučava u liječenju raka, osobito raka dojki od kojeg su zabilježeni neki zapanjujuće uspješni rezultati … dokumentirano da i pacijenti oboljeli od raka često imaju manjak koencima Q-10.

… Dr. Lockwood je za regresiju raka dojke i povlačenje raka jetre zaslugu prepisao koencimu Q-10. On smatra da bi većina pacijenata s rakom dojke uz konvencionalnu terapiju trebala dobivati i koencim Q-10. Dnevna je doza: između 90 i 390 miligrama.

🔴Regeneracija – Kura za regeneraciju tijela i pokretanje matičnih stanica iz koštane srži – čista Klamatska alga odjednom 5 grama algi dnevno (cca 13 kapsula) + CoQ10, u trajanju od 3 mjeseca

👉Informacija za potrosace:

Budući je koencim Q-10 topiv u masnoći, ključno je uzimati koencim Q-10 s nešto masnoće za apsorpciju.

🍀💙🍀💙🍀💙🍀💙🍀

Tvrtka AquaSource u svojoj paleti proizvoda ima Esencijalne masne kiseline (EMK) koje su dobra podrška koencimu Q-10, i svim drugim proizvodima, i važan dodatak svakoj hrani, koristan i za bolesne i za zdrave, za djecu i odrasle, intelektualce i ljude izložene fizičkom naporu.

Masne kiseline pomažu našem tijelu u sljedećem:

  • Hormonalna ravnoteža.
  • Metabolizam kolesterola.
  • Zdravlje srca.
  • Zdravlje zglobova.
  • Zdrava koža.
  • Mozak i živčani sustav.

AquaSource Kompleks masnih kiselina sadrži raznoliki opseg esencijalnih i ne-esencijalnih masnih kiselina iz noćurka, kurkume, crnog kima, goji bobica, koštica marelice, ulja mikroalgi koje je bogato DHA, kao i iz mnogih drugih biljnih ulja koja su organski uzgajana i potom obrađena postupkom hladnog prešanja, kako bi se zadržao njihov potpuni nutricionistički integritet.

👉Ključne prednosti:

Proizvod ne sadrži niti jedan GMO sastojak (svi su sastojci 100% genetski ne-modificirani).

Preko 98% sastojaka ovog proizvoda potječe iz organskog uzgoja. Dobiveni su postupkom hladnog prešanja, čime je održan njihov potpuni nutricionistički integritet.

Proizvod sadrži optimalan omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina koje podržavaju srčano zdravlje, kao što su to potvrdila i znanstvena istraživanja.

Proizvod je dobar izvor omega-9 masne kiseline.

Proizvod sadrži ulje bogato DHA, porijeklom iz mikroalgi. DHA pomaže održavanju funkcije mozga.

👉2ml proizvoda tipično sadrži:
Omega-3 470mg,
Omega-6 565mg,
Omega-9 630mg,

👉Kalorijska vrijednost: 73.48KJ, 17.88kcal

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) nema nikakvih posebnih napomena u vezi ovog proizvoda.

Podaci o alergenima:
Sukladno EU Uredbi br. 1169/2011 o informiranju potrošača o hrani, ovaj proizvod ne sadrži alergene.

Vrijednost algi u jelovniku

Svi učitelji čovječanstva i većina eminentnih ljudi, koji su ostavili trag u povijesti, naglašavaju važnost vegetarijanstva za duhovni napredak čovjeka te njegov preodgoj.

Vegetarijanstvo je nije samo vid prehrane već predstavlja određenu filozofiju življenja povezanu s načelom nenasilja i poštovanja prava postojanja svih vrsta. S druge strane, postoje brojna znanstvena saznanja da meso šteti zdravlju i uzrokuje ili pogoršava tijek mnogih kroničnih bolesti našeg doba – povišen krvni tlak, srčani i moždani udar, artritis, tumori i dr.

Davno je opovrgnuto mišljenje da je meso nezamjenjivo za obnavljanje krvi, kao izvor aminokiselina, željeza, vitamina(B12)… Mikroalge su, na primjer, nekoliko puta bogatije aminokiselinama i organskim željezom a da ne spominjem vitamin B12, od mesa a i lagano se usvajaju. Izuzetno su čista i energizirajuća hrana što se ne može reći za meso u kojemu su koncentrirani progutani i nagomilani pesticidi, herbicidi, hormoni, radioaktivnni elementi, teški metali i dr.

Uključivanje algi u jelovnik vegetarijanaca praktički rješava probleme vezane uz moguće nedostatke jednih ili drugih hranjivih sastojaka. To je osobito važno za djecu vegetarijanskih obitelji koja mogu ali i ne moraju, ako su ispravno hranjena, imati nedostataka određenih hranjivih tvari što se može ispoljiti u njihovu razvoju u odnosu na vršnjake. Roditelji su zato prisiljeni dodavati im sintetske preparate koji sadrže razne vitamine i minerale. Ponekad ti isti roditelji, duboko u sebi, nose osjećaj krivnje (što djeci uskraćuju namirnice životinjskog porijekla) i ne znaju kako ostati vjerni svojim poimanjima prehrane i uopće, etike i morala a da istovremeno osiguraju zdravlje svojoj djeci.

S druge strane, žene vegetarijanke ponekad, nije pravilo, imaju problema s prehranom u trudnoći i dojenju pri čemu razlog može biti u površnom i nedovoljnom razumjevanju vegeterijanstva.

Prehrambeni lanac

U osnovi života stoji energija koju dobivamo od Sunca, dijelom je primamo izravno a dijelom putem hrane (fotosinteza).

Fotosinteza je najaktivnija u mikroalgama ( više od deset puta je efektnija nego u višim biljkama) zbog bogatstva klorofila u njima (u biti bi trebalo govoriti o različitim vrstama klorofila koje reagiraju na različite valne dužine). U tom pogledu su mikroalge na prvom mjestu budući je njihov klorofil, a i ostali fikopigmenti, u stanju asimilirati širi spektar Sunčeve energije.

Sva su živa bića povezana u tzv. prehrambenom lancu. Princip je da se svaka slijedeća karika hrani prethodnom te služi za hranu slijedećoj. Sunce sa svojom energijom hrani osnovu tog lanca, a na njegovom vrhu su životinje mesožderi, čovjek i neki paraziti (ovisno od toga tko koga jede)….

“Živa” se hrana dijeli u dvije grupe ovisno o tome koliko je svježa i koliko su aktivni encimi u njoj. Jedna uključuje tzv. biogenu hranu – med i druge produkte pčela, majčino mlijeko ( pod uvjetom da je majka zdrava i dobro hranjena), sirovo mlijeko, namočene i proklijale klice i drugu hranu bogatu encimima. Npr. prilikom močenja sjemenki, encimni inhibitori se inaktiviraju a encimi se aktiviraju i sjeme živne pri čemu počinje formirati ogromne količine fitohormona, fitostimulatora, vitamina i drugih biološki aktivnih tvari jako korisnih za zdravlje ljudi. U stanju su ubrzati i olakšati regeneraciju bolesnih stanica.

Mikroalge pod uvjetima da su sačuvale sve sastojke prilikom sušenja se ubrajaju u biogenu hranu visoke biološke vrijednosti.

Druga grupa žive hrane zove se tzv. bioaktivna. Tu ubrajamo svježe sirovo voće i povrće. Ono je u stanju aktivirati, do izvjesne mjere, stanični metabolizam ali sami po sebi ne mogu regenerirati ozbiljno oštećene stanice. Energija sadržana u toj hrani posve je dovoljna za održavanje organizma u dobrom stanju ali nije u stanju uzdići je na viši energetski nivo u slučaju ozbiljne bolesti.

” Živa hrana ” bogata je energijom i stimulira zaštitne snage čovjeka, sadrži veliku količinu organskih vitamina, minerala i drugih aktivnih tvari. Prema dr. Cousens za obnavljanje zdravlja neophodno je uključiti u naš jelovnik više od 8o% biogene i bioaktivne hrane. Za održati relativno dobro zdravlje – oko 6o%.

……Trenutačno sušenje na niskoj ali fiziološkoj temperaturi (flash air drying, instant dry) – Ovom nježnom i fiziološkom metodom stanice ostaju nedirnute, bjelančevine ne-denaturirane i enzimi aktivni. Tako dobivena suha biomasa je savršene hranjive kvalitete i odlične probavljivosti. Upravo tako suši se Klamathska alga koju nudi AquaSource- momentalno kod temperature 30 C specijalnom tehnologijom koja čuva u cjelini kvalitetu proizvoda. Svaki čovjek koji ih koristi može biti siguran u porijeklo i kvalitetu proizvoda, tim više, što dobivanje i preradu algi kontrolira profesor William Bary.

Vise o tome: http://afa-alge.weebly.com/pri269a-o-afa-algi.html

AFA nije samo savršena prirodna hrana, već Ona sadrži Energiju,
Informaciju i Inteligenciju neophodnu za opstanak !!!

AFA alga u količini od 5 grama dnevno (cca 12-13 kapsula AFA alge dnevno) stimulira matične stanice iz koštane srži. Te matične stanice, spremne su zamijeniti svaku oštećenu stanicu u organizmu, pa čak i stanice sive tvari u mozgu za koje se smatralo da se ne mogu nadoknaditi kad jednom umru, pa ORGANIZAM SAM SEBE LIJEČI/ISJELJUJE…

Braća Kolman, Viktor i Daryl, su 1976. godine otkrili neprocjenjive hranjive kvalitete alge iz Klamathskog jezera. U samom početku s njima radi Sharon Truncky, a od 1984.godine sama preuzima brigu o ovoj svjetskoj riznici hrane.

Svjesna vrijednosti AFA alge i ljudske potrebe za životnom snagom iz ove namirnice, Sharon vrlo brzo osniva tvrtku Klamath Country Products koja distribuira alge po cijelom svijetu. Kasnije mijenja naziv tvrtke u ROSSHA ( Ross ime njenog supruga i Sharon), u rad koje se uključuju i obje njihove kćeri sa supruzima.


Sharon je duboko religiozna žena i vjeruje da je razlog njenog uspjeha što je uvjerena da je njen posao prije svega duhovna zadaća, služenje Bogu i ljudima.

“Klamathske alge su dar Božji i moram biti odgovorna za način kojim upravljam našim poslom “, kaže Sharon

Afa alge i masne kiseline

AFA alga nije lijek…. AFA alga je hrana, i upravo iz tog razloga, što nije lijek, nema strogih pravila konzumacije.

Također, uvažavajući princip jedinstvenosti svakoga od nas, svatko će za sebe pronaći optimalno vrijeme i optimalnu količinu, pri kojoj će tijelo iskoristiti mogući maksimum pripremljene mu gozbe.
Druženje počinjemo polako, uvažavajući njenu snagu, ostvarujući dobru komunikaciju i pronalazeći najbolji odnos. Igrajmo se. Osluškujmo naše tijelo i pronađimo gdje je točka kada se najbolje razumijemo sa našom algom.

Liječnici i nutricionisti govore o 1 – 1,5 gramu AFA alge dnevno, za preventivu, za održavanje dobrog zdravlja.

U slučaju nekog manjeg problema dodajte 1 – 2 kapsule, na primjer loše vam je sjela neka hrana, imate laganu glavobolju, šmrčete, osjećate se umorno….

Imamo svježih primjera da je gripa potpuno nestala za dva dana uz 6 – 8 kapsula alge dnevno.

Ako je teška bolest, liječnici preporučuju 5 grama dnevno i to se pokazalo jako učinkovito.

U svakom slučaju ujutro odmah, sa 2 – 3 dcl vode 2 kapsule AFA alge, pa negdje u toku dana još 1 ili 2, također uz puno vode.
Ako krećete na dugu vožnju, ako trebate govoriti pred nekim skupom, ako idete na razgovor za posao, ako idete na ispit, ako je ispred vas neki zahtjevan zadatak … popijte još 2 kapsule AFA alge
Ako baš niste sigurni jeste li dovoljno popili, popijte još dvije. Alga je hrana, nije lijek.

Pedijatar, dr. Peter Naydenov je svoje predavanje, sa temom kako alga utječe na djecu, započeo pitanjem „želite li da su vam djeca pametna?“, a onda i dao odgovor „hranite ih AFA algom!“

Dr. Claudia Jarratt i njeno osoblje su 1997.g. proveli istraživanje sa uključenih 142 djece, koji su deset tjedana jeli između 0,5 i 1 gr AFA alge dnevno.

Rezultati su bili slijedeći: poboljšane socijalnih vještina, smanjenje anksioznost i depresije, djeca su bila manje polemična, kontrolirala su ponašanje i bila razumno zahtjevna, imala su povećanu sposobnost da slijede upute i da se usredotoče na zadatke.

Jeffrey Bruno, dr.sc., Joe-Jo Gittelman, i Barry Tuchfeld,  su 1998.g. proveli istraživanje sa 31 djetetom u posebnom programu za čitanje. Djeca su 3 mjeseca jeli 1,5 do 3 gr AFA alge na dan.

Rezultati: značajno poboljšanje ponašanja, bolji odnos sa roditeljima i nastavnicima, poboljšanje memorije, poboljšanje ocjena i poboljšanje koncentracije.

Ključni nalaz: Skupina koja je uzimala AFA algu pokazala je značajno smanjenje toksičnih razina aluminija u organizmu. Otrovne razine aluminija su u korelaciji sa učenjem.                                                                        

John Taylor, dr.sc., licencirani je psiholog i vodeći za ADHD područje, pionirski autoritet za kemiju mozga, s aspektima na poremećaju pažnje ADHD.

Taylor je autor prvih knjiga koje pružaju opsežne odgovore na ADHD pitanja. Poznati je autor jedanaest knjiga, više od 60 članaka u časopisima i stručnim brošurama, a održao je preko 250 kreativnih obrazovnih radionica.

John Taylor, dr.sc.,  često naglašava kako je ADHD povezan sa nedostatkom  hranjivih tvari i opisuje kako AFA (Blue Green Algae) pruža organizmu sve potrebne komponente.

AquaSource Fatty Acid Complex sadrži raznoliki opseg esencijalnih i neesencijalnih masnih kiselina iz:
👉noćurka
👉kurkume
👉crnog kima
👉goji bobica
👉koštica marelice ulja
👉mikroalgi koje je bogato DHA, kao i iz mnogih drugih biljnih ulja koja su organski uzgajana i potom obrađena postupkom hladnog prešanja, kako bi se zadržao njihov potpuni nutritivni integritet.

2ml proizvoda tipično sadrži:
Omega 3 470mg
Omega 6 565mg
Omega 9 630mg
Kalorijska vrijednost: 73.48KJ, 17.88kcal

🍀Ključne prednosti

• Proizvod ne sadrži niti jedan GMO sastojak (svi su sastojci 100% genetski nemodificirani).

• Preko 98% sastojaka ovog proizvoda potječe iz organskog uzgoja. Dobiveni su postupkom hladnog prešanja, čime je održan njihov potpuni nutritivni integritet.

• Proizvod sadrži optimalan omjer omega 6 i omega 3 masnih kiselina koje podržavaju srčano zdravlje, što su potvrdila i znanstvena istraživanja.

• Proizvod je dobar izvor omega 9 masne kiseline. • Proizvod sadrži ulje bogato DHA, porijeklom iz mikroalgi. DHA pomaže održavanju funkcije
mozga.

👉Esencijalne masne kiseline ulaze u sastav prirodnih masti i lipida tijela.
👉Izgrađuju stanične membrane i samim time reguliraju protok različitih hranjivih, tijelu potrebnih tvari, u i izvan stanica, zaštićujući ih od toksina, bakterija, virusa i alergena.
👉Reguliraju metabolizam i tjelesnu temperaturu.
👉Smanjuju visoki krvni tlak djelujući na povišene vrijednosti kolesterola u krvi te usporavaju proces stvaranja masnih naslaga.
👉Neophodne su za normalno funkcioniranje imunološkog sustava i svih žlijezda s unutrašnjim izlučivanjem – štitnjače, nadbubrežne, spolne…
👉Važne su u prenošenju kisika, te u proizvodnji hemoglobina. Pomažu smanjenju tjelesne težine zbog izgaranja štetnih masti, stimuliraju rast, vitalnost i um.
👉Esencijalne masne kiseline posjeduju izrazito antikancerogena, protuupalna i protualergijska djelovanja koja su vrlo bitna za sprečavanje artritisa, astme, rinitisa i drugih alergija te degenerativnih oboljenja.

Kada davati;
🍀 prevencija kardiovaskularnih oboljenja; (pomažu da se kolesrerol ne taloži u krvnim žilama i da ga je manje u krvi),
🍀 umor akutni, kronični, bezrazložni
🍀dugotrajni stres, depresija, prekomjerno znojenje, ćelavost
🍀 oslabljeni ili jako poremećeni imunološki sustav,
🍀 degeneracija jetre i bubrega,
🍀 poremećaji u radu štitnjače, nadbubrežne i ostalih žlijezda s unutarnjim lučenjem,
🍀 PMS i sterilitet kod muškaraca,
🍀 karcinom dojke i debelog crijeva,
🍀 programi za smanjenje tjelesne težine, (pomažu izgaranje suvišnih masnoća)

Nedostatak ovih kiselina može uzrokovati;

1.kronični zamor, zimogroznost, pospanost, razdražljivost, znojenje, depresiju, stres,

2.visok kolesterol i oboljenja krvnih žila,

4.probleme s kožom i ljuštenje kože, opadanje kose, perutanje, problemi sa sluznicama,

5.predmenstrualni i drugi menstrualni poremećaji, smanjenje plodnosti kod oba spola,

6.smanjenje mentalnih sposobnosti i opće vitalnosti.

7.oslabljena funkcija žlijezdi, jetre i bubrega,

Glavne prednosti:
• 100% non-GMO (nije genetski modificiran)
• Sva ulja su hladno prešana da bi zadržala svoj hranjivi integritet.
• Optimalan omjer Omega-6 i Omega-3 kako to propisuju istraživanja, da bi se popravilo zdravlje srca.
• Dobar izvor Omega-9

Poli-nezasićene masne kiseline važne su za:
• pomoć kod održavanja hormonalne ravnoteže
• metabolizam kolesterola
• održavanje zdravog srca
• održavanje zdrave kože
• održavanje gipkih zglobova
• zadržavanje energije i zdravlja

Fatty Acid Complex sadrži razne esencijalne i ne-esencijalne masne kiseline iz jaglaca, češnjaka, sjemenke sezama, lana, koštica marelice i mnoga druga biljna ulja. Sva su hladno prešana da bi zadržala hranjivu cjelovitost.

Nemaju ogranicenu uporabu za razliku od mnogih drugih masnih kiselina u slobodnoj prodaji i prilagodjene su veganima. Sastojci dobiveni iz biljaka, spram drugih proizvoda koji masne kiseline izvlace iz ribe, koja zbog zagadjenosti mora sadrzi odredjene kolicine zive.

Upute:
Uzmite 1ml (20 kapi) dvaput na dan. Ako želite, stavite u salatu ili preljev za salatu, a preporuča se koristiti u kombinaciji s čistom Klamathskom algom, tokom dužeg perioda, najmanje tri mjeseca.

Afa alga, 120 kaps: 460kn
Super Antioxidant, 60 kaps: 329 kn
Masne kiseline, 50 ml: 185 kn

Kao prve u hranidbenom lancu, alge su odgovorne za stvaranje 80% hrane na Zemlji, te tako podržavaju sav život.
AFA alge povećavaju mentalnu budnost i potiču skladno funkcioniranje mozga, pomažu kod kroničnog umora i depresije, poboljšavaju probavu, štite od osteoporoze, smanjuju rizik od raka, jedina su hrana koja potiče organizam na aktivaciju T-limfocita (stanica-ubojica).
.

AFA alga sadrži gradbeni materijal za stvaranje neuropeptida i na taj način pospješuje aktivnosti živčanoga sustava. Izvor je masnih i nukleinskih kiselina. Također je najbogatiji biljni izvor vitamina B12, koji je vrlo bitan u prehrani vegetarijanaca. Vitamin B12 koji sadrži AFA alga iz Klamatskoga jezera je u cijelosti iskoristiv, za razliku od vitamina iz algi spirulina.

AFA alga je vrlo bogata raznim oblicima beta karotina (provitamin A), kao i ostalim karotinima koji provjereno jačaju imuni sustav i potiču antioksidaciju. U jednom gramu AFA alge je više od 60% proteina visoke kvalitete, što je više nego u bilo kojoj hrani. Aminokiseline dobivene iz AFA algi se znatno lakše apsorbiraju i ugrađuju u tijelo, nego bilo koje druge aminokiseline.

Rastu u vodi koja dolazi iz geotermalnih i vulkanskih izvora, zato sadrže bogati spektar keliranih (organski vezanih) minerala …  Upravo zbog svog sastava AFA nadmašuje sve vrste umjetno uzgojenih slatkovodnih algi pa i samu djetelinu koja je najbogatiji izvor minerala među višim biljkama i približava se po sadržaju minerala oceanskom raslinju, kao na primjer kelp-u.

AFA je neobično bogata encimima, ko-faktorima i vitaminima, osobito grupe B i beta-karotenom … Što se tiče bjelančevina,, AFA je tu nepobjediva. Količina, kvaliteta i iskoristivost su daleko ispod ostalih namirnica …

Važna osobina AFA-e je stanična membrana. Ona je izgrađena od tvari slične glikogenu te je iskoristiva 97%

AFA-alge sadrže gotovo sve vitamine u uravnoteženom stanju, osobito vitamin B-12, najvažniji vitamin stvaranja krvi.

Klamatske alge su najpoznatiji poznati izvor željeza u organskoj formi koje je lako usvojivo.

AFA je izuzetno bogata klorofilom – po strukturi molekule ona je slična hemoglobinu u eritrocitima i zato je nazivaju  “Zelena Krv Planete” …

Fiziološki aktivne tvari (FAT), kao što su različiti fikopigmenti, prirodni antioksidanti, encimi, klorofil itd. daju AFA-i  naglašena radioprotektivna (zaštita od radijacije)  i antikancerogena svojstva. 

AFA djeluje blagotvorno i na izmjenu tvari i na aktivnost svih organa i organskih sustava a istovremeno je efikasan tonizator i reulator  PNEI sustava (Psiho Neuro Endokrino Imunološkog sustava)

Jedan od najinteresantnijih učinaka uporabe AFA-e je njen blagotvorni učinak na nervni sustav, mozak i psihu … Poznata kao “Eliksir za Mozak”, ova se alga prikazuje kao super gorivo za živčani sustav čovjeka. Ona je u stanju napuniti, obnoviti i energizirati umorne stanice. 

Drugi aspekt djelovanja AFA-e je stimulacija kompleksa epifiza – hypotalamus – hipofiza. 

Zašto uzimati alge?

1. Jačaju imuni sustav,  štite i “liječe”
2. Poboljšavaju prirodno čišćenje organizma od toksina, otpada i radijacije
3. Harmoniziraju Psiho-Neuro-Endokrino-Imuni sustav (PNEI)
4. Jačaju kardiovaskularni sustav, reguliraju težinu i povećavaju dobri kolesterol na račun lošeg
5. Poboljšavaju stanje probavnog trakta, kao i samu probavu
6. Smanjuju opasnost od tumora zbog bogatog sadržaja antioksidanata
7. Djeluju povoljno na živčani sustav (koncentracija, učenje,depresivna stanja..)
8. Ljepota koja je podržana iznutra Klamatskom algom, a izvana potpuno  prirodnim kozmetičkim preparatima

9. Svi ovi izvanredni rezultati jesu posljedica stanične prehrane, jer tijelu trebaju nutrijenti, a ne hrana. To znači da je značajno ono što se dobro probavi, resorbira i dođe do stanica. Što ne opterećuje organizam otpadnim tvarima već doprinosi njegovom čišćenju. Pored toga je vrlo važno da je to vitalna hrana, visoke energije i velikog sadržaja Svjetlosti.

KOME ALGE?

SVIMA: već od beba do najdublje starosti: Djeca, Studenti, Sportaši, Trudnice, Rekovalescenti, Vegetarijanci, Intelektualci i Fizički radnici, Žene i Muškarci, Ljudi izloženi zračenju, Sresu, psihičkim i fizičkim naporima … Putovanja … Ekspedicije

AFA alge povećavaju mentalnu budnost i potiču skladno funkcioniranje mozga, pomažu kod kroničnog umora i depresije, poboljšavaju probavu, štite od osteoporoze, smanjuju rizik od raka, jedina su hrana koja potiče organizam na aktivaciju T-limfocita (stanica-ubojica).

Alge su temelj hranidbenog lanca. Stoga tijelo lako prepoznaje hranjive sastojke u algama kao hranu, a one se brzo apsorbiraju. Sadrži mnogo hranjivih tvari što znači da se gotovo sve što se u algama nalazi pretvara u tijelu u energiju.

AFA djeluje blagotvorno i na izmjenu tvari i na aktivnost svih organa i organskih sustava. Posebno treba naglasiti da je kod klamatskih algi, koje su slatkovodne alge, sadržaj joda znatno manji u usporedbi s morskim algama i ne postoji opasnost stimulacije štitnjače kada se primaju u dozi od 1 do 6 grama na dan. Jedan od najzanimljivijih i najvažnijih učinaka AFA-e je njegov blagotvorni učinak na živčani sustav, mozak i psihu.

Prema dr. Gabrielu Cousensu, vodećem specijalistu holističke medicine iz SAD-a, ta alga aktivira neurotransmitorske sustave koji mogu spriječiti depresiju, poboljšati koncentraciju, jasnoću i izdržljivost uma. Stimuliraju i kreativne sposobnosti te razvoj desne hemisfere, tj. intuitivne i umjetničke crte osobnosti. Isti taj autor bio je svjedok obrnutog procesa Alzheimerove bolesti kod pacijenata koji su redovito uzimali velike količine AFA alge. Također te alge pokazuju blagotvorni učinak kod multiple skleroze, epilepsije, depresije, psihoze, neuroze, mentalne zaostalosti, dječje paralize itd.

AquaSource alge – na osnovu mjerila “gram za gram” ove alge pružaju široki opseg nutrijenata, uključujući antioksidanse, betakaroten i klorofil.

Prirodni vitamin E – vitamin E štiti stanice od oksidacijskog stresa, a ujedno je i moćni biološki antioksidans. 

Vitamin B12 – pomaže uklanjanju umora i podržava imunološki sustav i za razliku od spiruline, potpuno je iskoristiv

Željezo – doprinosi zdravlju crvenih krvnih zrnaca i podržava kognitivnu funkciju.

Berry power

Sadrži 15 različitih, pažljivo odabranih vrsta bobičastog voća, prah organskih zamrzavanjem osušenih Maqui i Acai bobica, kao i divlja borovnica, dvije vrste divlje brusnice, crni ribiz, aronia, nar, divlja borovnica, grožđe vrste „Concord“, višnja, divlja bazga, malina, kupina) i prah pasjeg trna.

Preporuča se svim dobnim skupinama iznad pet godina starosti kao idealan način da se  osigura cijeli niz vrsta bobičastog voća u ovom moćnom obliku. Proizvod je prikladan za vegane i vegetarijance i sve brojnije sirovojelce.

Ovaj proizvod sadrži cjelovito bobičasto voće, a ne ekstrakte, kako bi se povećao broj hranjivih sastojaka i njihova međusobna sinergija. Ove bobice dolaze iz organskog ili divljeg uzgoja, gdje je to moguće, te su minimalno tretirane kako bi se sačuvali postojeći hranjivi sastojci. Organska tla i biljke ne sadrže pesticide i fertilizatore. Organske biljke također moraju razviti dublje korjene kako bi potencijalno mogle dobiti više hranjivih sastojaka. Divlje, prirodne vrste rastu u tlu koje je idealno za pojedine biljke jer im omogućava da uspjevaju i prežive. U stvari, pokazalo se da prirodne organske vrste sadrže dvostruko više hranjivih sastojaka u usporedbi s naturaliziranim vrstama bobica. Sezona bobičastog voća je jako kratka, stoga je isušivanje zamrzavanjem pri niskim temperaturama i visokim tlakom, kako bi se uklonila voda, jedan od načina da se sačuvaju hranjivi sastojci te da se omogući dostupnost bobičastog voća tijekom cijele godine. Proizvodi dobiveni isušivanjem zamrzavanjem ne trebaju nikakve konzervanse. Pokazalo se da konzervirani i tretirani proizvodi, a koji se sastoje od bobica bogatih antocijaninima, ne sadrže antocijanine. Mnoga pića nastaju od dekonzerviranih koncentrata koji su vjerojatno izgubili hranjive sastojke kroz proces pasterizacije.

AquaSource Berry Power je još jedna superhrana koju možemo konzumirati na dnevnoj bazi uz alge masne kiseline, kako bi pomogla svom tijelu da ostane zdravo i u formi tijekom cijelog života.

*Više detalja o superhrani vidi na stranici OVDJE

Vitamin B12 doprinosi uklanjanju umora i iscrpljenosti te normalnom funkcioniranju živčanog i imunološkog sustava.
Vitamin E štiti stanice od oksidacijskog stresa. 
Željezo doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) utvrdila je sljedeće:


👉ZA POTROSACE:
Narudzbu kao i dodatne informacije, i skriptu u pdf. formatu mozete izvrsit putem maila. afaalge.hr@gmail.com ili
morana.zg@gmail.com i putem SMS: 098/9770 275

Dostava je moguca samo unutar RH. Uplata se izvrsava prilikom narudzbe. Postarina iznosi 18 kn za iznose do 1000 kn, iznad 1000 kn je besplatna.

ID: BER63348
Neovisni distributer, tvrtke AquaSource, predstavnistva u Hrvatskoj


SZO – Svjetska zdravstvena organizacija alge je preporučila kao svakodnevni dodatak hrani jer nadoknađuju ono što današnjem načinu prehrane nedostaje i tako doprinosi dobrom zdravlju. Klamatske alge iz Gornjeg Klamatskog jezera su prirodne i izuzetno bogate nutrijentima. Njihovo blagotvorno djelovanje su poznavali još stari narodi, Maye i Asteci. Zadnjih godina sve više ljudi prepoznaje i osjeća izvanredno djelovanje algi te ih uvodi u svoju svakodnevnu prehranu.

👉VAŽNA NAPOMENA:
AFA alge imaju riješenje Ministarstva zdravstva od 30.07.2007. Klasa UP/I 541-02/07-01/470
U SAD-u je uzimanje 5 grama AFA alge na dan, patentirano kao lijek protiv Multipleskleroze, Dijabetesa (šećerna bolest), Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti, za ublažavanje posljedica srčanog udara, moždanog udara i ciroze jetre. Broj patenta u SAD-u je 6814961.

Gastritis, klorofil i afa alga

Iz knjige Izlijecite se sami/Alen Dodic

“Kronični gastritis zapravo ne postoji.
Nego postoji neodustajanje od načina prehrane koji uzrokuje gastritis.
Postoje neke razlike kod dijagnoze gastritisa, poput kretanja ili boje sluzi. Iako nije potrebna precizna dijagnoza i podjela bolesti na podnazive.

Gastritis ne prolazi sam od sebe. On ima uzrok i sve dok se ne posvetimo uzroku on će trajati neovisno o preciznoj dijagnozi. Uzrok gastritisa su u prvom redu „lijekovi za gastritis” i česta upotreba andola. Također uzrok može biti česta upotreba antibiotika nakon čega nam se u probavnom sustavu prekomjerno razmnože pojedine bakterije (Helicobacter pylori). Često se spominje jogurt kao lijek, iako jogurt ili kefir zapravo pogoršavaju stanje, jer sadrže teško probavljive bjelančevine koje zahtjevaju pojačanu kiselinu za probavu. Isti je slučaj i sa kiselim kupusom, on samo povećava kiselost želuca pa nema nikakve logike da pomogne. Ako gastritis uporno liječimo sa narodnim ili doktorskim „lijekovima” može nas dovesti samo do čira na želučanoj sluznici ili do raka želuca.
Ponekad doktori svojim neznanjem o hrani doslovno izazivaju podsmijeh sa preporukama.

Naime, često preporučuju da treba jesti ribu i bijelo meso umjesto crvenog. Iako piletina ima samo 4 miligrama (85 mg/100 grama) manje kolesterola od crvenog mesa (89 mg/100 grama). Upravo ta 4 miligrama su bila dovoljna da nas uvjere kako je bijelo meso zdravo. Kuhana hrana je osiromašena vitaminima i mineralima, pored toga, takvu deformiranu molekulu naše tijelo uopće ne prepoznaje? A najgore za naše tijelo je što kuhana hrana ne sadrži enzime koji su mali radnici koji nam pomažu u probavi, zbog čega naše tijelo mora pojačati proizvodnju kiseline za probavu. Sve u svemu, doktori savjetuju kako da nam bude gore da nam mogu prodavati lijekove i raditi operacije od posljedica gastritisa i njihovih lijekova.
Blokatori kiselina – zvani i histaminski blokatori – smanjuju količinu kiseline koja se oslobađa u probavni trakt, što ublažava bol kod gastritisa, ali ne rješava uzrok bolesti. Uostalom rade ono što radi svaki drugi „lijek” – gasi signale koje nam tijelo šalje, ali smo i dalje bolesni.

Ako pojedemo komad mesa (što je mesna industrija postavila na tron najboljeg izvora bjelančevina koje sadrže sve aminokiseline), tada moramo biti svjesni da će naše tijelo tu bjelančevinu rastaviti na aminokiseline i sastaviti bjelančevinu koja se može iskoristiti za množenje stanica po našem DNK zapisu (jer bi u suprotnom izgledali kao životinja koju smo pojeli). Za taj proces tijelo stvara kiselinu koja uzrokuje gastritis.

Životinjske bjelančevine (za razliku od biljnih) sadrže puno sumpora. Što je dodatni razlog stvaranja jake kiseline u tijelu.

Biljne bjelančevine su razgranate na aminokiseline i time su lakše za probavu i dodatno, živa biljna hrana sadrži enzime koji nam olakšavaju probavu.
Korištenjem teško razgradivih bjelančevina životinjskog porijekla prisiljavamo tijelo da stvara jaku kiselinu. Zbog toga, proizvodi koji se najradije reklamiraju i kupuju su sredstva za žgaravicu (gastritis).
Gastritis je bolest kojom sami sebi neprestano povraćamo u usta. Mi smo jedina bića na planeti koja imaju problema sa žgaravicom, samo zato što unosimo pogrešnu hranu u tijelo. Ni jedna životinja ne nosi sa sobom tablete za ublažavanje PH vrijednosti, jer (za razliku od nas) svaka životinja zna što je njezina prirodno predodređena hrana.

Rješenje gastritisa je jednostavno, prestati unositi hranu koja zahtjeva stvaranje dodatne kiseline za razgradnju bjelančevina na aminokiseline i početi koristiti hranu koja je sastavljena od jednostavnih spojeva aminokiselina. A to je voće, povrće i orašasti plodovi.
Najbolji lijek za gastritis je jednostavna i skromna banana. Ona oblaže sluznicu jednjaka i rješava nas nelagode. Zbog velikog sadržaja vlakna jača probavni sustav i oporavlja crijeva. Crno grožđe popravlja oštećenje na crijevima.
Iako gastritis ne mora uzrokovat samo višak kiseline, nego i nedostatak.

Prerađena i raskuhana hrana je sama po sebi probavljena i za nju tijelo nema potrebe stvarati jaku kiselinu. Naše tijelo je prilagodljivo i brzo zaključi da nema potrebe za pojačanom kiselinom.
Ako imamo nizak nivo želučane kiseline simptomi su: nadutost, podrigivanje, peckanje, vjetar nakon obroka.

Hrana se ne razgrađuje pravilno kad je razina želučane kiseline niska. To, pak, povećava proizvodnju plina koji stvaraju bakterije koje nam pomažu u probavi, zbog čega možemo imati žgaravicu i podrigivanje.

Nadalje, ako imamo nisku želučanu kiselinu, podložni smo bakterijskim infekcijama od kojih bi nas normalna razina kiseline zaštitila. U velikoj većini slučajeva teže izlječiv gastritis uzrokuju bakterije Helicobacter Pylori. Te bakterije stvaraju upalu želučane sluznice i postupno se stanice želuca oštećuju. Kad doktor ubaci kameru u naše tijelo, sluznica izgleda crveno, a uzorci pokazuju puno upalnih stanica (uglavnom bijelih krvnih stanica, zvanih leukociti). Leukociti su dio našeg imuniteta koji nas žele očistiti od viška bakterija.

Idealnu kiselinu stvaraju zelene (nekuhane) lisnate biljke koje ujedno sadrže klorofil za oporavak probave koja je oštećena pojačanom kiselinom. “


.👉………klorofil u morskom povrcu

“Divlja plavozelena alga je veći izvor klorofila nego bilo koja druga biljka ili alga. Klorofil je duša i krv AFA alge. U molekularnoj je strukturi sličan hematinu, crvenom pigmentu ljudske krvi koji prenosi kisik. No, klorofil u svom staničnom središtu sadrži magnezij, dok krv sadrži željezo.

Klorofil unutar alge je za ljudska bića snažno zasićen kisikom (oksigenator). Bez dovoljno kisika razvijaju se simptomi slabe energije, trome lijene probave i loš metabolizam. Dr. Otto Warburg, dobitnik Nobelove nagrade za psihologiju i medicinu 1931. g. zaključuje, da je pomanjkanje ili gubitak kisika glavni uzrok raka 21….”

Istraživanja su dokazala uspješnu prevenciju teških bolesti klorofilom, a isto tako nužnost uzimanja visoke razine klorofila od strane onih koji su već oboljeli na primjer od raka.

Oni koji u prehranu uvedu klorofil u bilo kojem obliku, od svježeg soka klica, nekih drugih zelenih biljaka, pa do algi, imaju učinkovitije konvencionalne kemoterapije, pa su mnogi doživjeli uspješnu remisiju bolesti.

Također, klorofil je učinkovit u borbi protiv metastaza….”

Vise o KLOROFILU procitajte OVDJE

O ostalim proizvodima tvrtke AquaSource OVDJE

Sluzbena stranica:
http://www.aquasource.net/Index.aspx?cid=7

👉SZO – Svjetska zdravstvena organizacija alge je preporučila kao svakodnevni dodatak hrani jer nadoknađuju ono što današnjem načinu prehrane nedostaje i tako doprinosi dobrom zdravlju. Klamatske alge iz Gornjeg Klamatskog jezera su prirodne i izuzetno bogate nutrijentima. Njihovo blagotvorno djelovanje su poznavali još stari narodi, Maye i Asteci. Zadnjih godina sve više ljudi prepoznaje i osjeća izvanredno djelovanje algi te ih uvodi u svoju svakodnevnu prehranu.

👉VAŽNA NAPOMENA:
AFA alge imaju riješenje Ministarstva zdravstva od 30.07.2007. Klasa UP/I 541-02/07-01/470
U SAD-u je uzimanje 5 grama AFA alge na dan, patentirano kao lijek protiv Multipleskleroze, Dijabetesa (šećerna bolest), Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti, za ublažavanje posljedica srčanog udara, moždanog udara i ciroze jetre. Broj patenta u SAD-u je 6814961.

👉ZA POTROSACE:
Narudzbu kao i dodatne informacije, i skriptu u pdf. formatu mozete izvrsit putem maila. afaalge.hr@gmail.com ili
morana.zg@gmail.com i putem SMS: 098/9770 275

Afa alga, 120 kaps: 460kn
Koenzim Q10, 30 kaps: 320 kn
Masne kiseline, 50 ml: 185 kn

Dostava je moguca samo unutar RH. Uplata se izvrsava prilikom narudzbe. Postarina iznosi 18 kn za iznose do 1100 kn, iznad 1100 kn je besplatna.

⁸ID: BER63348
Neovisni distributer, tvrtke AquaSource, predstavnistva u Hrvatskoj
Morana Berkic Frlan

……. Bistra glava i zdrav razum…gomila toga unutar sebe

Ionsko srebro by Lidiko

Jod – Lugolova otopina, mozete je naruciti OVDJE:
uz kod za popust 5% : REFkRU2Ug

Selen, C vitamin, Cink i ostale suplemente mozete narucit OVDJE

Afa alga i jos puno lipih stvari
https://afaalge.wordpress.com/


Bars da promjeni sklop u glavi
https://budjenjesvjesnosti.wordpress.com/zasto-barsi/

MTVSS da promjeni molekularnu strukturu
https://budjenjesvjesnosti.wordpress.com/mtvss/

Stanicno pamcenje da vrati stanice u prirodno stanje… zdravo seljacki!
https://budjenjesvjesnosti.wordpress.com/de-molekularna-manifestacija-i-stanicno-pamcenje/

BMM ne budi ovca
https://wp.me/p2Yi3c-Ki

Jos o meni
https://budjenjesvjesnosti.wordpress.com/o-meni-i-duhovnosti/

Afa alga i lugolova otopina

Tijekom černobilske katastrofe, lugolovu otopinu su koristili za blokiranje radioaktivnog joda i dezinfekciju vode. Učestalo se koristila već 1920. godine kao tretman prije operacije za ljude s bolestima štitnjače, poput Gravesove bolesti.

Lugolova otopina je dobila ime po francuskom liječniku J.G.A. Lugolu.

Mnogi tvrde kako upravo nedostatak joda u organizmu dovodi do mnogih bolesti i zdravstvenih poteškoća. Primjerice, štitnjača koristi jod za proizvodnju hormona koji su ključni za metabolizam, rast, te sintezu proteina.

7%-tna Lugolova otopina s kapaljkom – prirodna mješavina elementarnog joda i kalijevog jodida

Lugolovu otopinu iznimno cijene mnogi stručnjaci. Riječ je o mješavini elementarnog joda i kalijevog jodida koja je prvi put upotrijebljena 1829. godine. Ime je dobila po francuskom liječniku J. G. A. Lugolu.

Jod je kemijski element koji naše tijelo dobro »poznaje«. Nužan je mineral za normalnu funkciju svih tkiva i organa u ljudskom tijelu, ne samo za normalno djelovanje štitnjače.

Ujedno je jedno od najstarijih sredstava za dezinfekciju. Lugolova otopina je desetljećima bila općepoznata kao univerzalno detoksikacijsko sredstvo u borbi s bakterijama, gljivicama i virusima. Nakon toga, čini se, zaboravili smo na to čudesno prirodno sredstvo.

Prednosti 7%-tne Lugolove otopine:

  • U uporabi je još od 1829. godine,
  • sadrži 7% joda,
  • 100 g sadrži 7 g joda i 14 g kalijevog jodida,
  • jod koji se dobiva iz kristala (ne iz školjkaša ili morskih algi).
  • poznata je kao univerzalno sredstvo za dezinfekciju.

1 kap sadrži 8,75 mg otopine (3,5 mg joda i 5,25 mg kalijevog jodida).

Lugolovu otopinu mozete naruciti OVDJE.

Kod za 5% popusta:
REFkRU2Ug
——————–

Ne postoji skupina hrane koja će više zaštititi tijelo od radijacije i okolišnih zagađivača od morskog povrća… morsko povrće može spriječiti asimilaciju različitih radionuklida, teških metala kao što je kadmij i ostalih okolišnih otrova.“ Izjavio je liječnik naturopatije Steven Schecter.

Morsko povrće sadrži visoku razinu probavljivih proteina, a kada se usporedi sa biljkama koje rastu na zemlji, ono sadrži 10 – 20 puta više vitamina, minerala i aminokiselina.

Morske alge su obilježje ishrane kakva se koristi u Japanu i Kini još od prapovijesnog doba. One su u stvari dio tradicionalne ishrane koja  uključuje ljude iz Japana, Koreje, Kine, Islanda, Švedske, Wallesa, Škotske, Havaja i Južnopacifičkih otoka. Putem čuda nazvanog fotosinteza morsko povrće zarobljava vitalnu energiju sunca i puni spektar hranjivih sastojaka iz mora. Vjeruje se da balansirana kombinacija morskog povrća može sadržavati svaki hranjivi sastojak poznat čovječanstvu.

Alga spirulina u tabletama; Spirulina je jedna od algi koje se često dodaju u hranu za životinje, osobito pse.

AFA alga je jestiva vrsta plavozelene alge, najhranjivije hrane na svijetu. Ona je „najzelenija“ hrana jer sadrži najveći postotak klorofila.

Spirulina je također plavozelena alga koja je izvrstan izvor klorofila i sastojka zvanog fitokemikalije, koje se nalaze u biljkama i voću što ih prožima bojom i štiti protiv oštećivanja stanica uzrokovanog slobodnim radikalima. Rak ustiju se može liječiti fitokemikalijama, osobito betakarotenom kojeg u spirulini nalazimo u izobilju. To može objasniti zbog čega je ona usporila, pa čak i zaustavila rast kancerogenih stanica u znanstvenim istraživanjima. Spirulina ima 62% aminokiselina ili 20 puta više proteina od soje i 200 puta više od govedine. Ona je također najbogatiji izvor vitamina B12, a sadrži visoke razine minerala kao što je cink. Također sadrži 10 puta više karotenoida od mrkve a bogata je i klorofilom, uljima te sadrži više omega – 3 od ribljeg ulja.

Obje navedene plavozelene alge imaju sličnu opću koncentraciju proteina, ugljikohidrata, lipida i minerala. Međutim kvaliteta njihovih mikronutritijenata se značajno razlikuje zbog specifičnih uzgojnih i žetvenih tehnika koje se s njima povezuju. Spirulina se, na primjer uzgaja u betonskim ili plastičnim jezercima i njezin „faktor saliniteta“ (sadržaj soli natrijevog klorida) je često i 100 puta veći od AFA alfe. Hranjivi sastojci spiruline su samo odraz tvari koje se umjetno dodaju u obliku mineralnih i ostalih dodataka. AFA se sabire iz vlastitog mineralima bogatog i prirodnog staništa. Bogatstvo mikronutritijenata AFA –e je bolje vidljivo iz činjenice da 30 – ak metara organski hranjivog sedimenta čini bogat izvor minerala kojima se ona hrani. Ogromno bogatstvo ovog sedimenta se reflektira u činjenici da AFA ima oko 40% više kalcija i 100% više kroma od spiruline uz 5 – 10 puta veći sadržaj vitamina C. Spirulina je tropska alga, dok je AFA vrsta koja uspijeva u hladnoj klimi. Obje su bogate fitokemijskim antioksidansima kao što je karoten. Iako sušenjem na suncu i često korištenim tehnikama za brzo sušenje pri obradi spiruline  uvijek izaziva značajan pad postotka betakarotena kao i koncentraciju  metionin sumpora koji sadrži osnovne aminokiseline.


AquaSource zelena energija

Odlična hrana za trudnice i dojilje, malu djecu, osobe sa slabim apetitom, starije ljude i rekonvalescente

AFA alga , Spirulina i Organic alfaalfa ( Lucerna) jedinstveni prirodni spoj algi i organske djeteline koji potpomaže tijelo moćnom hranjivom formulom.

Ukomponirana 3 sastojka od ključnog značaja za održanje pravilne prehrane; AFA alga, spirulina, organska alfalfa. Ovaj “trio” kojeg čine prirodne komponente predstavlja idealan početak svakog dana, te pomaže pri održavanju organizma u današnjem zahtjevnom svijetu. Posebno se preporučuje djeci, neuhranjenim osobama, rekonvalescentima, starim osobama, trudnicama i dojiljama

MPC. 120 caps  333 kn + 18 kn dostava

Uplata se vrsi prilikom narudzbe putem maila: afaalge.hr@gmail.com ili morana.zg@gmail.com



——– Afa alga

Neobično je bogata enzimima, bjelančevinama, klorofilom, antioksidansima i vitaminima. Najpoznatiji je izvor željeza u organskom obliku, koje se lako apsorbira u organizam. Štiti od radijacije, ima blagotvoran učinak na živčani sustav i mozak. Poboljšava pamćenje, kreativnost i koncentraciju.

Nekoliko najvažnijih dobrobiti koje se pripisuju AFA algi:

Stimulira oslobađanje matičnih stanica iz koštane srži što ju čini neusporedivim prirodnim proizvodom za regeneraciju i izlječenje.

Stimulira kretanje prirodnih stanica ubojica (vrsta limfocita uključenih u uklanjanje kancerogenih i virusno zaraženih stanica) čime nudi snažnu imunološku podršku.
Izvrstan je izvor bioraspoloživih omega – 3 masnih kiselina, karotenoida i klorofila što pospješuje zdravi rad srca.
Sadrži fikocijanin, plavi pigment koji pomaže u sprječavanju upala i boli, te štiti tijelo od toksičnosti teških metala i pesticida.

Značan je izvor feniletilamina (PEA), koji je poznat po povećanju mentalne budnosti, koncentracije, dobrog raspoloženja, a ublažava depresiju i simptome poremećaja pažnje.
Bogat je izvor vitamina i minerala.


Jedna od najistaknutijih dobrobiti morskih algi za zdravlje jest njihova mogućnost uklanjanja radioaktivnog stroncija i ostalih teških metala iz našeg tijela. Smeđe morske alge, kao što je kelp, sadrže alginsku kiselinu koja se veže sa otrovima u crijevima čineći ih neprobavljivima i odnoseći ih tako iz našeg tjelesnog sustava.

Jedan od najkancerogenih proizvoda fisije, pronađen  u radioaktivnim padalinama, je radioaktivni jod (jod – 131). On je vrlo opasan jer ga štitna žlijezda spremno apsorbira na jednak način na koji bi to učinila s prirodnim, zdravim oblikom joda. Ukoliko ljudima i životinjama nedostaje jod, oni su pod povećanim rizikom od oštećenja štitne žlijezde, uključujući i rak štitne žlijezde kao rezultat izlaganja radioaktivnim padalinama koje doslovce padaju s neba i s vremenom mogu završiti u našem tlu, vodi i namirnicama. Ako se u našim tijelima nalazi dovoljna količina joda, radioaktivne padaline se više neće moći koncentrirati u štitnoj žlijezdi i jednostavno će proći kroz nas. To je samo jedna od mnogih dobrobiti prirodnog joda.

Ljepota pri korištenju morskih algi jest ta da one čine samo dobro i nikada ne škode. One ne iscrpljuju energiju tijela nego jačaju vitalnu energiju radeći u suradnji s endokrinim žlijezdama. Otkriveno je da postoji definitivna veza između dostupne energije i unosa joda.

Dr. Jerry Tennant sa Tennant Instituta integrativne medicine objašnjava da su mikronutritijenti i elektroliti u morskom fitoplanktonu (mikroskopske biljke/organizmi koji žive u oceanu) upravo ono što membrane ljudskih stanica potrebuju kako bi obavljale metabolizam. Sastav ljudske plazme, ili tekućine koja okružuje stanične membrane, je sličan morskoj vodi. Oslanjanje samo na izvore hrane iz zemlje može dovesti do pomanjkanja tih mikronutritijenata i elektrolita. Morski fitoplankton sadrži devet aminokiselina koje tijelo ne može proizvesti. Također su prisutne osnovne masne kiseline (omega – 3 i omega – 6), te vitamini A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D i većina minerala u tragovima. On može reducirati depresiju, štetne učinke stresa i promjene raspoloženja.

Klamatsku afa algu mozete narucit putem maila: morana.zg@gmail.com
Uplata se izvrsava prilikom narudzbe.


MPC. Afa alga 120 kaps – 460 kn + 18 kn postarina.

Antikancerogeno djelovanje algi je dobro poznato u mnogim kulturama, no još uvijek znanstveno nije objašnjeno. Tradicionalna Kineska medicina koristi smeđu algu Laminariju u liječenju raka. Ayurvedski drevni tekstovi također preporučuju korištenje algi za liječenje tumora.  U Eberskom papirusu se spominje da su drevni Egipćani koristili alge za liječenje tumora dojke.

Prva istraživanja na algama bila su provedena 1960 godine. Prema izvještaju, koji je 1966 godine predstavio Claudio&Standardo, 68% pacijenata s rakom pokazalo je značajno poboljšanje nakon injekcija s algama. Pacijenti su također pokazali dobru podnošljivost kemoterapije, popravio im se apetit, a kosa im je počela normalno rasti.

O vrstama algi….
https://afaalge.wordpress.com/proizvodi/zdravlje-iz-jestivih-algi/

👉SZO – Svjetska zdravstvena organizacija alge je preporučila kao svakodnevni dodatak hrani jer nadoknađuju ono što današnjem načinu prehrane nedostaje i tako doprinosi dobrom zdravlju. Klamatske alge iz Gornjeg Klamatskog jezera su prirodne i izuzetno bogate nutrijentima. Njihovo blagotvorno djelovanje su poznavali još stari narodi, Maye i Asteci. Zadnjih godina sve više ljudi prepoznaje i osjeća izvanredno djelovanje algi te ih uvodi u svoju svakodnevnu prehranu.

👉VAŽNA NAPOMENA:
AFA alge imaju riješenje Ministarstva zdravstva od 30.07.2007. Klasa UP/I 541-02/07-01/470


👉U SAD-u je uzimanje 5 grama AFA alge na dan, patentirano kao lijek protiv Multipleskleroze, Dijabetesa (šećerna bolest), Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti, za ublažavanje posljedica srčanog udara, moždanog udara i ciroze jetre. Broj patenta u SAD-u je 6814961.

👉ZA POTROSACE:
Narudzbu kao i dodatne informacije, i skriptu u pdf. formatu mozete izvrsit putem maila. afaalge.hr@gmail.com ili
morana.zg@gmail.com i putem SMS: 098/9770 275

Afa alga, 120 kaps: 460kn
Koenzim Q10, 30 kaps: 320 kn
Masne kiseline, 50 ml: 185 kn

Dostava za klamatsku algu je moguca samo unutar RH. Uplata se izvrsava prilikom narudzbe. Postarina iznosi 18 kn za iznose do 1100 kn, iznad 1100 kn je besplatna.

ID: BER63348
Neovisni distributer, tvrtke AquaSource, predstavnistva u Hrvatskoj

AquaSource Afa Alge – sada certificirane kao organske od strane BDA i EU

Osnova mnogih AquaSourceovih proizvoda je vlastita AquaSource organska alga Superhrana*. AquaSource afa alge smatraju se jednim od najboljih dostupnih nutritivnih suplemenata na svijetu.

Sada certificirane kao organske od strane BDA i EU, AquaSource alge predstavljaju nutrijentima bogat, efikasan izvor hrane koji pruža značajne količine antioksidansa, polifenola, vitamina i minerala.

Osim što su krajnje efikasan izvor prehrane, pružaju pomoći podršku u prirodnim procesima oporavka tijela, na taj način omogućujući produktivniji životni stil.

💚 Najpotpunija i naj uravnoteženija prehrana iz Prirode

Znanstvenici su već stotinama godina svjesni algi kao izvora hrane i nutritivnog suplementa. Izučavali su različite oblike algi iz cijelog svijeta.

Jedna vrlo hranjiva vrsta algi poznata je kao “modro-zelena alga” (Aphanizomenon Flos Aquae ili AFA).

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) verificirala je zdravstvene tvrdnje vezane za AquaSource organske alge Superhranu* temeljem dokumentiranih nutritivnih profila naših algi.

Nutritivni profili su nutritivni uvjeti koje namirnice moraju zadovoljiti kako bi u za sebe mogle vezati nutritivne i zdravstvene tvrdnje. Jedan od ključnih ciljeva ove regulative je osigurati da bilo
kakva tvrdnja koja se iznese na etiketi neke namirnice u EU bude jasna, a ujedno i potkrijepljena znanstvenim dokazima.

👉 Ključni nutritivni elementi i dobrobiti AquaSource organskih algi Superhrane* uključuju:

🟢Vitamin B12 – Povećava energiju i smanjuje umor, podržava zdravi probavni sustav, nervni sustav tenormalnu kognitivnu funkciju.

🔵Vitamin B5 – Pomaže metabolizmu i održavanju zdrave kože, podržava nervni sustav te pomaže u nošenju s našim modernim, stresnim načinom života.

🔴Vitamin C – Smanjuje iscrpljenost te doprinosi boljoj kognitivnoj funkciji. Važan je za imunološki sustav. Također je potreban za formiranje kolagena, glavne strukturalne bjelančevine koja se nalazi u vezivnom tkivu.

🟠Vitamin E – Pomaže zaštititi stanice od oksidacijskog stresa.

🟡Željezo – Potrebno u formiranju hemoglobina. Željezo također doprinosi boljoj kognitivnoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti.

AquaSource organske alge Superhrana* sadrže značajnu količinu gore nabrojanih vitamina i minerala–i to u 100 % prirodnom bio-dostupnom obliku.Otud možemo iznositi gore navedene zdravstvene tvrdnje koje je odobrila EFSA.

Ove tvrdnje predstavljaju snažnu podršku prodaji – budući da potvrđuju nutritivnu “gustoću” AquaSource organskih algi, kao i proizvodnu metodu koja u najvećoj mjeri smanjuje gubitak nutrijenata.

👉 Organski certifikati i garancija kvalitete

Tijekom cijelog proizvodnog ciklusa, pojedini procesi se bez prestanka nadziru kako bi se osigurala kvaliteta. Vršimo i periodično uzorkovanje algi iz svakog proizvodnog ciklusa, kako bismo pouzdano utvrdili da se održava integritet proizvoda.

•Jedan od najpotpunijih i najefkasnijih izvora prehrane koji se nalazi u prirodi.

•Bio Active Dehydration® proces čuva maksimalnu nutritivnu vrijednost.

•Osigurava široki opseg prehrambenih sastojaka uključujući vitamine, minerale, antioksidanse, bjelančevine, aminokiseline, masne kiseline i
neuropeptide.

•Pomaže smanjiti umor i iscrpljenost.

•Podržava imunološki sustav.

•Pomaže normalnoj kognitivnoj funkciji koja je važna za memoriju i percepciju.

•Dostupna u praktičnim “True-ölled” kapsulama (bezveziva ili puniva), prahu i tekućem obliku.

•AquaSource organske alge u prahu ili veganskim kapsulama su registrirane i kod britanskog Veganskog Društva (Vegan Society UK).

👉Uzorci suhih algi se uzimaju poradi analize slijedećih sastojaka:

Standardna metoda brojanja koliformnih bakterija, E.Coli, stafilokoka, salmonele, kvasaca, plijesni, listerije, vlage,
mikrocistina i teških metala (živa, olovo, arsen, kadmij).

Ukoliko se rezultati ovih analiza nalaze unutar specifikacija, alge dobivaju
odobrenje za slanje u UK. Tamo se pune u kapsule, pakiraju i obilježavaju etiketom GMP (Good Manufacturing Practice tj. DPP, Dobra proizvodna praksa).

Pogon za preradu u UK posjeduje
certifikat BRC (British Retail Consortium tj. Britanskog maloprodajnog konzorcija), koji predstavlja globalni standard koji se primjenjuje u preko 140 zemalja.

Ovaj pogon također i sam posjeduje organski certifikat (Organic Certificate Processor.®∞).

👉Aphanizomenon flos-aquae, alge iz jezera Klamath posjeduju organski certifikat sukladno standardu koji propisuje USDA (Američko ministarstvo poljoprivrede), “7CFRPart205”:100% organsko. Certifikat BDA (Biodynamic Association Certification GB-ORG-06)

AquaSource organske alge Superhrana* dobila je certifikat koji jamči da udovoljava organskim standardima Biodynamic Association, s registarskim brojem 826.

Pored svega navedenog, nakon što pristigne u naše skladište, svaka pošiljka mora udovoljiti cijelom nizu internih AquaSource standarda za garanciju kvalitete. AquaSource organske alge kao Superhrana*

Naše su alge danas prepoznate kao Superhrana*. Ovoznači da predstavljaju izvor hrane koji je krajnje bogat nutrijentima i efikasan, koji sadrži značajne količine antioksidansa, polifenola, vitamina i minerala. Pored činjenice da je riječ o iznimno
djelotvornom izvoru prehrane,

Superhrana može pomoći u prirodnom procesu tjelesnog oporavka te pridonijeti produžetku produktivnog životnog stila.

👉VAŽNA NAPOMENA:
AFA alge imaju riješenje Ministarstva zdravstva od 30.07.2007. Klasa UP/I 541-02/07-01/470

U SAD-u je uzimanje 5 grama AFA alge na dan, patentirano kao lijek protiv Multipleskleroze, Dijabetesa (šećerna bolest), Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti, za ublažavanje posljedica srčanog udara, moždanog udara i ciroze jetre. Broj patenta u SAD-u je 6814961.

👉ZA POTROSACE:
Narudzbu kao i dodatne informacije, i skriptu u pdf. formatu mozete izvrsit putem maila. afaalge.hr@gmail.com ili
morana.zg@gmail.com i putem SMS: 098/9770 275

Afa alga, 120 kaps: 460kn
Koenzim Q10, 30 kaps: 320 kn
Masne kiseline, 50 ml: 185 kn

Dostava je moguca samo unutar RH. Uplata se izvrsava prilikom narudzbe. Postarina iznosi 18 kn za iznose do 1000 kn, iznad 1000 kn je besplatna.

ID: BER63348
Neovisni distributer, tvrtke AquaSource, predstavnistva u Hrvatskoj

🍀💙🍀💙🍀💙🍀💙🍀💙🍀💙

Godine 2019. predstavljeni smo u dokumentarnoj emisiji “Food on prescription” (u prijevodu: “Hrana na liječnički recept”) u produkciji britanskog College of Medicine. Kratak video izvadak koji s vama dijelimo dosada je ostvario preko 150.000 pregleda, na raznim platformama, u preko 50 zemalja! Ovaj iznimno vjerodostojan video demonstrira koristi AquaSource alga, uključujući proizvodne procese i nepokolebljivu posvećenost kvaliteti koja se ulijeva u svaku kapsulu ove, nutrijentima bogate, zelene dobrobiti.

Video je preveden na 7 jezika, ukljucujuci i Hrvatski, a mozete ga pogledati ovdje:

https://media.aquasource.net/video/college-of-medicine-documentary

Kurkuma, alge i zdravlje zivotinja

Kurkuma i afa alga za zdravlje pasa ❗

Kurkuma se često koristi u ljudi za pomoć kod niza bolesti i stanja, uključujući:

Uvjeti kože
Bolovi
Uganuća
Pitanja jetre
Liječenje raka

Za kurkumin se posebno tvrdi da je protuupalni, antioksidativni, antimikrobni, antitumorski i također koristan u zacjeljivanju rana.

Koristi se u ayurvedi i Kineskoj medicina stoljećima , sada pronalazi mjesto u zapadnoj medicini.

Dakle, razumljivo je da je kurkuma za pse također potencijalni plan liječenja mnogih bolesti

Kurkuma za pse: 5 najboljih prednosti, uključujući rak i artritis

Doktorica Karen Becker preporučuje da mali i srednji psi uzimaju 250 miligrama dva puta dnevno, dok krupnim divovskim pasminama treba dati 500 miligrama dva do tri puta dnevno. Predlaže da mačke mogu uzimati oko 100 miligrama dva puta dnevno.

Prema Dogs Naturally Magazine, „Preporučena doza za pse je 15 mg – 20 mg po kilogramu tjelesne težine dnevno, ili jednostavnije rečeno, 1/8 do 1/4 žličice dnevno za svakih 10 kilograma težine.“

https://hr.tennesseedogguardinc.com/turmeric-dogs-feeding

Recept za pastu od kurkume za pse
1 šalica vode
½ šalice kurkume u prahu
1/3 šalice djevičanskog kokosovog ulja
1 čajna žličica mljevenog crnog papra

Ako pasta ispadne previše vodenasta, smanji količinu vode po potrebi. I ovdje vrijedi pravilo da pastu treba iskoristiti unutar 2 tjedna jer nakon tog vremena opada efikasnost.

Kurkumu i vodu stavite u tavu i pirjajte na laganoj vatri 7-10 minuta
Po potrebi dodajte još vode da se stvori konzistencija paste
Maknite s vatre i dodajte kokosovo ulje i crni papar
Ostavite da se ohladi tri sata
U hladnjaku 2-3 tjedna ili po potrebi zamrznite
Ako vaš pas nije ljubitelj okusa, možete kupiti kalupe za zrna kave (oni rade kao ¼ žličice po zrnu). Širite pastu u kalupe, a zatim zamrznite.

Jednom zamrznuti, izvadite ih i ugušite hranu visoke vrijednosti (npr. Maslac od kikirikija) prije hranjenja.

Vrh-savjet

Neki psi mogu razviti miris vrlo sličan mačjoj mokraći kad počnu pastirati, možete dodati 1 žlicu mljevenog cejlonskog cimeta s kokosovim uljem za borbu protiv toga.

Prilagoditi količinu paste i davati postepeno – https://www.biobio.hr/bioblogija/pasta-od-kurkume-zdravlje-pasa-2532/

Naravno, količina paste koju psu dodaješ u hranu ovisi o njegovoj tjelesnoj masi. Primjerice, ja imam beaglicu 20 kg tešku i stavljam joj pola čajne žličice paste po obroku (dva puta dnevno). Počela sam s trećinom žličice. Imam i minijaturnu pinchicu od 3 kg kojoj dajem trećinu gore spomenute količine.

Sistemom pokušaja i pogreške odredi idealnu količinu. Pogreška bi bila pojava proljeva. To je znak da bi trebalo smanjiti dozu za početak.

Naime, psi će također prolaziti kroz detox fazu pa im olakšaj postepenim uvođenjem ovog korisnog superfood dodatka i to kroz razdoblje od dva do tri tjedna dok ne odrediš finalnu dnevnu dozu za svog psa. Manje i redovite doze djeluju najbolje.

Kako kurkuma djeluje na pse
Kurkuma djeluje protuupalno i blagotvorno na čitav organizam te je posebno korisna kod starijih pasa. Čitala sam brojna svjedočanstva uspješnog korištenja zlatne paste kod pasa koji boluju od tumora. Prije nekoliko mjeseci sam inspirirana ovim savjetima i sama probala sa svojim psom s obzirom da moja 13ogodišnja kujica ima prilično velik neoperabilan tumor na prsnom košu. Primijetila sam bolje opće stanje kod beaglice, ali i određeno smanjenje veličine tumora pa i dalje hrabro nastavljamo s kurkumom. 🙂

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

AFA alga i zdravlje pasa

Mnogi vlasnici pasa i drugih životinja su već upoznati sa dobrobiti AFA alge, rado je daju kao dodatak hrani svojim životinjama i imaju iznenađujuće dobre rezultate.

Dnevno dodavanje AFA alge se vrlo brzo osjeti na njihovom zdravlju:
· Sjajno krzno, svilena dlaka, više jarke boje, bolja koža i manje lomljivi nokti.
· Bolje opće zdravlje, ublaženi simptomi artritisa kod životinja.
· Starije životinje djeluju i osjećaju se mlađe.
· Smanjen stres, bolji temperament, povećan imunitet, povećana razina energije.

Neki primjeri učinkovitost AFA alge kod bolesnih životinja.

Epilepsija

“Prije 13 godina u moju obitelj je došao novi član. Imao je samo 4 tjedna. Malo mekano klupko kojemu je na papirima pisalo: vrsta – srednja pudla; ime Batler. Nismo imali jasno definirane osjećaje prema psima u kući, ali smo vrlo brzo spoznali njegovu bezuvjetnu ljubav koja se zavukla u sve kutke našeg doma.
Batler bi svaki ponovni susret sa nekim od ukućana, popratio radosnim piruetama. Prštao bi od sreće.
Jednog dana, par mjeseci od kako smo ga dobili, uslijedio je strašan napad grčenja što je veterinar protumačio kao epilepsiju. Dobio je terapiju – tablete, koje su ga otupljivale i ja sam odlučila da mu ih ne dajem. Napadi su se ponovljali i što je išao stariji bili su sve jači, duže bi trajali i trebalo bi mu sve više vremena da se “vrati”.

A onda sam odlučila dati mu AFA algu. Nisam znala hoće li se riješiti njegov problem epilepsije, ali sam bila sigurna da će mu dobro doći za ukupno zdravlje.
Svaki dan 1 AFA kapsula u njegov uobičajeni obrok. Napadi su prestali, nikada se više nije dogodio niti jedan ni u najmanjoj mjeri i evo nakon toliko godina mogu sa sigurnošću reći da je to ružno iskustvo iza nas. Osim toga moj pas je postao pametniji i radosniji. AFA alga je učinila svoj posao u ovoj maloj dragoj glavi.”

AFA ALGE I ZDRAVLJE ŽIVOTINJA

Omega 3, 6, 9 i Super Antioksidans

AquaSource Fatty Acid Complex sadrži
raznoliki opseg esencijalnih i neesencijalnih masnih kiselina iz:
👉noćurka
👉kurkume
👉crnog kima
👉goji bobica
👉koštica marelice ulja
👉mikroalgi koje je bogato DHA, kao i iz mnogih drugih biljnih ulja koja su organski uzgajana i potom obrađena postupkom hladnog prešanja, kako bi se zadržao njihov potpuni nutritivni integritet.

2ml proizvoda tipično sadrži:
Omega 3 470mg
Omega 6 565mg
Omega 9 630mg
Kalorijska vrijednost: 73.48KJ, 17.88kcal

🍀Ključne prednosti

• Proizvod ne sadrži niti jedan GMO sastojak (svi su sastojci 100% genetski nemodificirani).

• Preko 98% sastojaka ovog proizvoda potječe iz organskog uzgoja. Dobiveni su postupkom hladnog prešanja, čime je održan njihov potpuni nutritivni integritet.

• Proizvod sadrži optimalan omjer omega 6 i omega 3 masnih kiselina koje podržavaju srčano zdravlje, što su potvrdila i znanstvena istraživanja.

• Proizvod je dobar izvor omega 9 masne kiseline. • Proizvod sadrži ulje bogato DHA, porijeklom iz mikroalgi. DHA pomaže održavanju funkcije
mozga.

👉Esencijalne masne kiseline ulaze u sastav prirodnih masti i lipida tijela.
👉Izgrađuju stanične membrane i samim time reguliraju protok različitih hranjivih, tijelu potrebnih tvari, u i izvan stanica, zaštićujući ih od toksina, bakterija, virusa i alergena.
👉Reguliraju metabolizam i tjelesnu temperaturu.
👉Smanjuju visoki krvni tlak djelujući na povišene vrijednosti kolesterola u krvi te usporavaju proces stvaranja masnih naslaga.
👉Neophodne su za normalno funkcioniranje imunološkog sustava i svih žlijezda s unutrašnjim izlučivanjem – štitnjače, nadbubrežne, spolne…
👉Važne su u prenošenju kisika, te u proizvodnji hemoglobina. Pomažu smanjenju tjelesne težine zbog izgaranja štetnih masti, stimuliraju rast, vitalnost i um.
👉Esencijalne masne kiseline posjeduju izrazito antikancerogena, protuupalna i protualergijska djelovanja koja su vrlo bitna za sprečavanje artritisa, astme, rinitisa i drugih alergija te degenerativnih oboljenja.

Kada davati;
🍀 prevencija kardiovaskularnih oboljenja; (pomažu da se kolesrerol ne taloži u krvnim žilama i da ga je manje u krvi),
🍀 umor akutni, kronični, bezrazložni
🍀dugotrajni stres, depresija, prekomjerno znojenje, ćelavost
🍀 oslabljeni ili jako poremećeni imunološki sustav,
🍀 degeneracija jetre i bubrega,
🍀 poremećaji u radu štitnjače, nadbubrežne i ostalih žlijezda s unutarnjim lučenjem,
🍀 PMS i sterilitet kod muškaraca,
🍀 karcinom dojke i debelog crijeva,
🍀 programi za smanjenje tjelesne težine, (pomažu izgaranje suvišnih masnoća)

Nedostatak ovih kiselina može uzrokovati;

1.kronični zamor, zimogroznost, pospanost, razdražljivost, znojenje, depresiju, stres,

2.visok kolesterol i oboljenja krvnih žila,

4.probleme s kožom i ljuštenje kože, opadanje kose, perutanje, problemi sa sluznicama,

5.predmenstrualni i drugi menstrualni poremećaji, smanjenje plodnosti kod oba spola,

6.smanjenje mentalnih sposobnosti i opće vitalnosti.

7.oslabljena funkcija žlijezdi, jetre i bubrega,

Glavne prednosti:
• 100% non-GMO (nije genetski modificiran)
• Sva ulja su hladno prešana da bi zadržala svoj hranjivi integritet.
• Optimalan omjer Omega-6 i Omega-3 kako to propisuju istraživanja, da bi se popravilo zdravlje srca.
• Dobar izvor Omega-9

Poli-nezasićene masne kiseline važne su za:
• pomoć kod održavanja hormonalne ravnoteže
• metabolizam kolesterola
• održavanje zdravog srca
• održavanje zdrave kože
• održavanje gipkih zglobova
• zadržavanje energije i zdravlja

Fatty Acid Complex sadrži razne esencijalne i ne-esencijalne masne kiseline iz jaglaca, češnjaka, sjemenke sezama, lana, koštica marelice i mnoga druga biljna ulja. Sva su hladno prešana da bi zadržala hranjivu cjelovitost.

Nemaju ogranicenu uporabu za razliku od mnogih drugih masnih kiselina u slobodnoj prodaji i prilagodjene su veganima. Sastojci dobiveni iz biljaka, spram drugih proizvoda koji masne kiseline izvlace iz ribe, koja zbog zagadjenosti mora sadrzi odredjene kolicine zive.

Upute:
Uzmite 1ml (20 kapi) dvaput na dan. Ako želite, stavite u salatu ili preljev za salatu, a preporuča se koristiti u kombinaciji s čistom Klamathskom algom, tokom dužeg perioda, najmanje tri mjeseca.

❗ONLINE PROMOCIJA ZA TRAVANJ 2021. – Za kupovinu 3 proizvoda masnih kiselina, cetvrto dobivate GRATIS

Afa alga, 120 kaps: 460kn
Super Antioxidant, 60 kaps: 329 kn
Masne kiseline, 50 ml: 185 kn

Što je to što naš AquaSource SUPER ANTIOKSIDANS (Super Antioxidant) čini takvom izvrsnom superhranom?

Jedinstvena kombinacija sastojaka.

Pšenične klice  – sadrže značajnu razinu različitih antioksidansa.

AquaSource alge – na osnovu mjerila “gram za gram” ove alge pružaju široki opseg nutrijenata, uključujući antioksidanse, betakaroten i klorofil.

Pycnogenol® – patentirani ekstrakt iz kore francuskog primorskog bora. Posjeduje snažna antioksidacijska svojstva koja podržavaju zdravu cirkulaciju i fizički zahtjevne stilove života.

Dunaliella Salina alga – morska alga cijenjena poradi krajnje visokog sadržaja betakarotena, još jednog moćnog antioksidansa.

Ekstrakt borovnice – ekstrakt borovnice može pomoći kod održavanja mikrocirkulacije u čitavom tijelu, pri čemu je od osobite koristi za oči.

Zeleni čaj – ekstrakt zelenog čaja danas je postao još jedan popularni izvor nekih antioksidansa.

Prirodni vitamin E – vitamin E štiti stanice od oksidacijskog stresa, a ujedno je i moćni biološki antioksidans. 

Vitamin B12 – pomaže uklanjanju umora i podržava imunološki sustav.

Željezo – doprinosi zdravlju crvenih krvnih zrnaca i podržava kognitivnu funkciju.

AquaSource je združio ovaj patentirani ekstrakt antioksidansa s jedinstvenom kombinacijom biljaka i karotenoida, koji djeluju zajedno, u sinergiji. Mnogi su već osjetili da snaga ovog proizvoda leži ponajviše u učincima zaustavljanja starenja.

Ključne prednosti:

• Sadrži Pycnogenol®, jedan od najmoćnijih antioksidansa i proizvoda protiv starenja koji su nam danas poznati.
• Pomaže oporavku od fizičkog stresa, uključujući atletiku.
• Pridonosi održavanju zdrave cirkulacije.
• Pomaže održavanju pravilne kognitivne funkcije.

*Više detalja o superhrani vidi na stranici 

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) utvrdila je sljedeće:

Vitamin B12 doprinosi uklanjanju umora i iscrpljenosti te normalnom funkcioniranju živčanog i imunološkog sustava.
Vitamin E štiti stanice od oksidacijskog stresa. 
Željezo doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.

Podaci o alergenima:

Sukladno EU Uredbi br. 1169/2011 o informiranju potrošača o hrani, ovaj proizvod ne sadrži alergene. 

👉ZA POTROSACE:
Narudzbu kao i dodatne informacije, i skriptu u pdf. formatu mozete izvrsit putem maila. afaalge.hr@gmail.com ili
morana.zg@gmail.com i putem SMS: 098/9770 275

Dostava je moguca samo unutar RH. Uplata se izvrsava prilikom narudzbe. Postarina iznosi 18 kn za iznose do 900 kn, iznad 1000 kn je besplatna.

ID: BER63348
Neovisni distributer, tvrtke AquaSource, predstavnistva u Hrvatskoj